Het Italie event van @desmaakvanitalie in Amsterdam

Het Italie event van @desmaakvanitalie vindt dit jaar plaats van 27 t/m 29 januari in de @westergasfabriek in Amsterdam.

Sebastiaan staat hier drie dagen lang onze Luscious Loafs te verkopen in Italiaanse sferen.

Dit driedaags event biedt een divers reisaanbod en kwaliteitsaccommodaties. Aan bod komen rondreizen, sportieve reizen, culinaire en cultuur en ook B&B’s, agriturismi, charmehotels, maseria’s, trullo, alberghi diffusi, wijndomeinen. Kortom van stad tot strand, van cultuur tot culinair.

Er is daarnaast veel aandacht voor de diversiteit en verscheidenheid van de 20 Italiaanse regio’s. Inspiratie, proeven en beleven zijn terug te vinden in de tastings en culinaire proeverijen van streekproducten uit de aanwezige regio’s. Dit maakt de Italiaanse vakantiebeleving compleet

http://littleitaly-event.nl/bezoekers/

Locatie Little Italy

Locatie Little Italy 2017De Westergasfabriek is een locatie in Amsterdam waar mensen elkaar ontmoeten, werken en ontspannen. In het prachtige stadspark met historische fabrieksgebouwen vind je groen, een plek om te werken, ruimte voor grote en kleine evenementen en diverse horeca-, film-, theater- en expositiegelegenheden.