Maak kennis met ons notenbrood

Heb je al kennis gemaakt met ons notenbrood? Dit brood is zeker een aanrader als je vegetarisch wil eten. Want naast dit notenbrood hebben wij ook een variant mét vlees. We weten zeker dat je van dit heerlijke volkorenbrood blijft eten! Je proeft hierin een heerlijke mix van diverse soorten noten in combinatie met de verfijnde smaak van rozemarijn. Het mooiste is dat je niet de deur uit hoeft om deze smaaksensatie te ervaren. Je kunt dit notenbrood snel en eenvoudig bestellen bij Luscious Loaf. We hebben zelfs deze maand een aantrekkelijke aanbieding zodat je voordelig kan kennismaken met onze notenbroden, alhoewel kennismaken?

Naar de warme bakker of het verse brood gewoon online bestellen?

Je herkent vast wel die momenten dat je naar de warme bakker gaat om een heerlijk volkorenbrood te kopen en dat je door de verpakking heen al voelt dat deze nog een beetje warm is. Je probeert dan zo snel mogelijk thuis te komen om direct te smullen van dit heerlijke verse brood, als je dat onderweg al niet stiekem hebt gedaan…..

Zie je dit als ultieme smaakbeleving?

Dan is ons vegetarisch notenbrood zeker wat voor jou!

Dit is een heerlijk uniek volkorenbrood met heerlijke extra ingrediënten!

Dit ambachtelijke brood heeft een uniek recept en is daarom nergens anders verkrijgbaar. Je hoeft hier zelfs niet de deur voor uit, we brengen dit verse brood gewoon bij je thuis. Je zult op ieder moment kunnen genieten van dit lekkere brood.

De notenbroden van Luscious Loaf geschikt voor vegetarisch wil eten

Zoals ieder brood van Luscious Loaf, zijn ook de vegetarische notenbroden uniek in uitstraling en smaak. Dit is een heerlijk ambachtelijk gebakken brood voor de echte (vegetarische) levensgenieter.

Ons notenbrood is gemaakt van molenaars volkoren deeg en is gevuld met een heerlijke mix van noten en verse rozemarijn. Je zult de macadamia-, pistache- en pecannoten allemaal stuk voor stuk proeven!

Wanneer je ons notenbrood het beste kunt gebruiken

Het lekkerste is om het notenbrood lekker grof te snijden en te verwarmen in de oven. Het warme brood zal openbarsten in de oven en lekker knapperig blijven. De heerlijke geur die er vanaf komt zal je doen watertanden. We adviseren je om er een lekkere kruidenboter tussen te smeren om de smaaksensatie compleet te maken. Je kunt dit vegetarische brood eigenlijk op zeer veel momenten gebruiken. Niet alleen bij de lunch of bij het diner, maar ook op het moment dat je dit brood als lekker hartig hapje bij een goed glas wijn serveert heb je echt iets heerlijks op tafel waar iedereen zeker van zal genieten!

Maak nu kennis met ons vegetarisch notenbrood

Eigenlijk moeten we iets opbiechten. Met de titel “maak kennis met ons vegetarisch notenbrood” suggereren we dat dit brood volledig nieuw is, maar dat is niet helemaal het geval. Zoals je weet hebben al onze ambachtelijke broden een uniek recept. Martin heeft dit brood eigenlijk al 12 jaar geleden bedacht. Destijds was er veel minder aandacht voor vegetarische voeding. Daarom vinden we het leuk om dit brood (nogmaals) onder de aandacht te brengen. We hebben zelfs een leuke actie hiervoor bedacht:

Als je in de maand september drie of meer broden bij ons besteld, krijg je een vegetarisch notenbrood van ons gratis ter kennismaking!

De broden worden vers voor je bereid dus je kunt de broden gewoon invriezen en gebruiken op de momenten dat je er echt even lekker van wilt genieten. Dat laatste zal zeker lukken!

Als je een echte fijnproever bent ga je nu naar onze webshop en pak je deze kans!