Bezoek Luscious Loaf op de leukste zomermarkten van 2018

Ken je het zinnenprikkelend brood van Luscious Loaf al? Als dit niet het geval is krijg je deze zomer weer volop de kans! Bezoek Luscious Loaf op de leukste zomermarkten van 2018. Hier kun je kennis maken met ons heerlijke, ambachtelijk gebakken, gevulde brood.

Het brood van Luscious Loaf is ambachtelijk gebakken en uniek in uiterlijk en smaak. Het brood is gemaakt dóór echte levensgenieters, vóór echte levensgenieters. Het brood heeft een unieke samenstelling van desem en gist waardoor het een heerlijke eigentijdse smaak

krijgt die je nergens anders zult proeven. Daarnaast is er een heerlijke en vooral verrassende vulling aan de broden toegevoegd, waarbij er op een subtiele manier gebruik is gemaakt van het verschil in smaakbeleving van de ingrediënten. We kunnen het ook anders omschrijven: je proeft de lust, liefde en passie van een echte vakman in zijn vakgebied.

Bezoek een Foodmarkt om het brood van Luscious Loaf te proeven

Luscious Loaf is geen massaproduct. Je zult dit brood nergens anders kunnen vinden. Vind je het leuk om eens kennis te maken met het brood? Bezoek een Foodmarkt om dit zinnenprikkelende brood even te komen proeven.

Er worden ook in de zomer van 2018 weer diverse leuke foodmarkten georganiseerd in Nederland, waarin je kunt kennis maken met zeer veel deelnemers die zich bezighouden met de ambachtelijke productie van heerlijk eten.

Je kunt hier op een leuke manier kennismaken met een veelzijdigheid aan unieke producten die vaak alleen rechtstreeks bij de makers verkrijgbaar zijn. Daarnaast kunnen zij je informeren over de ingrediënten, herkomst en het productieproces. Dit soort markten zijn een echt paradijs voor mensen die houden van echt lekker eten (en drinken) en hier een feestje van maken.

Ambachtelijk genot op de zomermarkt

Bijna in iedere regio in Nederland wordt er de komende periode (juli, augustus, september 2018) wel een leuke zomermarkt georganiseerd. Als je kiest voor een echte ambachtelijke zomermarkt die gericht is op eten en drinken zul je veel regionale- en seizoensgebonden producten aangeboden krijgen en kun je kennismaken met de creatieve gedachtegang van de makers hiervan. Deze markten kenmerken zich door een karakteristieke gezellige sfeer die met geen andere markt te vergelijken is. Ambachtelijk genot op de zomermarkt dus!

Bezoek Luscious Loaf op de leukste zomermarkten van 2018

Zoals ieder jaar is ook Luscious Loaf weer volop aanwezig op de leukste zomermarkten van 2018. Hier kun je ontdekken waarom wij ons brood “zinnenprikkelend” noemen. We vertellen je graag met trots over ons ambachtelijke bereidingsproces en hoe we op het idee kwamen om dit unieke brood te ontwikkelen in plaats van ons te richten op moorkoppen, saucijzenbroodjes en volkoren brood. Daarnaast bieden we je volop mogelijkheden om echt kennis te maken met ons brood en dat kan volgens ons op één manier: Lekker proeven!

Je bent van harte welkom om kennis te maken met ons brood (of gewoon voor de gezelligheid als je ons al lang kent) bij deze leuke zomermarkten:

Zondag 1 juli: Sonsbeekmarkt
Zondag 8 juli: Swan Market Arnhem
Zondag 8 juli: Pure markt Amstelpark
Zondag 15 juli: Pure markt Abcoude
Zondag 15 juli: Feelgood Market Eindhoven
Zondag 22 juli: Pure markt Amsterdamse Bos
Zaterdag 28 juli: Puur Nature Markt Wassenaar
Zondag 29 juli: Swan Market Rotterdam
Zondag 29 juli: Pure markt Frankendael
Vrijdag 13 tot en met zondag 22 juli: Bloem en tuin Nuenen

Zondag 5 augustus: Sonsbeekmarkt
Zondag 12 augustus: Pure markt Amstelpark
Zondag 12 augustus: Swan Market Rotterdam
Zondag 19 augustus: Feelgood Market Eindhoven
Zondag 26 augustus: Swan Market Rotterdam
Zondag 26 augustus: Pure markt Frankendael
Weekend 25/26 augustus: Puur Genieten Fair Hillegersberg-Rotterdam

Zondag 2 september: Sonsbeekmarkt
Zondag 9 september: Pure markt Amstelpark
Zondag 9 september: Swan Market Rotterdam
Zaterdag 15 september: Boerenmarkt Santpoort
Zondag 16 september: Pure markt Hilversum
Zondag 16 september: Feelgood Market Eindhoven
Zondag 23 september: Pure markt Amsterdamse Bos
Zondag 23 september: Swan Market Rotterdam
Zaterdag 29 september: Lokaal Amersfoort
Zondag 30 september: Swan Market Den Haag
Zondag 30 september: Pure markt Frankendael

Daarnaast staat D & D Delicatessen uit Teteringen gedurende de hele zomer t/m begin september op de volgende markten:

* Elke Maandag & Dinsdag in Domburg & Cadzand & Zoutelande & Veere

* Elke zaterdag op de markt in Veere