Tomaten – Ansjovis Brood

Smaakvol en rijk gevuld!

Dit brood is uniek in opbouw en uniek omdat het ons allereerste brood is! We rollen bruin- en witbrood in elkaar en vullen het hartige brood vervolgens met kaas-tomaat tapenade. Bovenop deze heerlijke combinatie hebben we tomaten, kappertjes, ansjovis en smaakvolle kruiden toegevoegd. Je zou dit Luscious Loaf kunnen combineren met een salade van tomaat, rode ui en ansjovis. Je zult door de unieke geur, smaak en het verleidelijke uiterlijk hoe dan ook een echte Luscious Loaf ervaring beleven!

Ingredienten

Tarwemeel, tarwebloem, water, tomatentapenade (zongedroogde tomaat, olijfolie, kaas, cashewnoten, olijven), tomaat, kappertjes, ansjovisfilet, gedroogde kruiden, groenten en specerijen (koriander, sesamzaad, peper, paprika, knoflook, rozemarijn, oregano, majoraan, salie, peterselie), desem, gist en bakkerszout,

Bereidingswijze

Optimaal genieten van ons brood? Stop deze 5 tot 7 minuten in een voorverwarmde oven van 190-200 graden.

Eet momenten

Heerlijk bij de lunch, als avondeten of bij een borrel.

Wat drinken we erbij

Witte wijn, Baraõ de Fiqueira: Deze frisse, spannende wijn is gemaakt van de druif Siria en ruikt naar grapefruit en abrikoos en komt uit Beira Portugal Rode wijn, Baraõ de Fiqueira: Zachte, volle rode wijn gemaakt van Touringa National en Tinta Roriz. De wijn heeft 9 maanden houtrijping gehad en smaakt naar donker rijp rood fruit, specerijen en kruiden en komt uit Beira Portugal

tomaat_ansjovis brood hartige broden
Scroll naar boven