Welk brood is lekker voor na de après-ski (en je glühwein)?

Voor veel mensen is de wintersportvakantie een jaarlijkse traditie die ze absoluut niet willen missen! Voor hen is er niets mooier dan genieten van een groot pak sneeuw en alle gezelligheid eromheen. Bij dit laatste denk je natuurlijk al snel aan après-ski maar ook ander wintersport gewoontes die vaak vooral met eten en drinken te maken hebben….... Welk brood is bijvoorbeeld lekker voor na de après-ski en een paar glazen glühwein? Ontdek het hier.

Veel mensen die regelmatig op wintersportvakantie gaan, hebben gedurende hun verblijf in de bergen wel een aantal gewoontes of vaste rituelen die ze eigenlijk iedere keer in ere houden. Dit zijn soms van die hele kleine dingen waar volop van genoten wordt.

Hiervan zijn talloze voorbeelden te benoemen:

  • Bepaalde (vaak foute) muziek in de auto op de reis naar je bestemming;
  • Een avond van de vakantie vullen met bordspelletjes;
  • Sleeën in het donker;
  • Een bezoek aan een foute karaoke bar;
  • Gevuld brood eten na gefeest te hebben in de après-ski bar;
  • Schnitzel met friet in het eerste restaurant als je de Oostenrijkse grens over bent (ongeacht het tijdstip);
  • Kaasfondue op woensdag;
  • S’middags “goulashsuppe” eten in het hoogste restaurant van het gebied;

Het zal je wellicht opvallen dat veel van deze tradities met eten te maken hebben en dat is natuurlijk niet verwonderlijk. Wintersport en eten zijn eigenlijk onlosmakelijk met elkaar verbonden en ook dat is niet zo gek. Of je nu gaat skiën, boarden, langlaufen, sleeën, wandelen, snowbiken of ijsklimmen...je bent actief bezig in de buitenlucht en daarvan krijg je gewoon trek.

Heerlijke gevulde broden om mee te nemen naar de wintersport

Wellicht denk je er helemaal niet aan om eten mee te nemen als je op wintersport gaat, maar als je in een appartement verblijft, is dat helemaal niet zo’n gek idee! Je moet dan immers zelf voor je eten zorgen maar dat komt vaak niet goed uit.

In de ochtend wil je immers zo vroeg mogelijk de piste op, lunchen doe je vaak boven in de bergen en als je terugkomt van je wintersportavontuur is de kans groot dat je een après-ski bar op je pad tegenkomt. Als je uit deze bar komt is de kans klein dat je zelf zin hebt om boodschappen te doen of iemand zo gek krijgt om dit voor je te doen…….

Genoeg reden om ook een plekje in de auto vrij te houden om wat proviand mee te nemen.

Wat dacht je ervan om één of meer van die heerlijk gevulde broden mee te nemen op wintersport?

Je hebt dan een heerlijk hapje tot je beschikking voor bij die kaasfondue op woensdag, als smakelijke snack op de spelletjesavond of na het après-skiën.

Overigens…..als die apres-ski “een beetje” te gezellig is geweest, is de kans groot dat je helemaal géén zin hebt om nog een restaurant te moeten opzoeken…… Ook dan is het handig als je iets lekkers “in huis” hebt…...

Welk brood is lekker voor na de après-ski (en je glühwein)?

Als je je afvraagt welk brood lekker is voor na de après-ski (en je glühwein) kunnen we je eigenlijk alleen maar doorverwijzen naar de pagina waarop al onze unieke hartige broden staan weergegeven. Hier vind je keuze genoeg.

Wil je een paar suggesties?

Kijk alleen maar naar de afbeeldingen van de volgende broden en het water loopt je al in de mond:

Je kunt de broden direct eten zonder dat je er lang voor in de keuken hoeft te staan. Als je de broden een beetje warm kan maken in een oven zou dat helemaal super zijn, want dan komt de smaak nóg beter tot uiting!

Overigens, de broden smaken ook prima in combinatie met glühwein!

Misschien wel handig om te weten….

Onze broden worden vers gebakken en zijn uitstekend geschikt om mee te nemen. Ze blijven zeker wel een aantal dagen goed dus daar hoef je je géén zorgen over te maken.

Je kunt je beter afvragen of de broden niet allang op zijn dan. Als je ze eenmaal geproefd hebt blijf je ervan eten.

Misschien is het daarom ook wel een goede tip om de broden mee te nemen voor onderweg?! Je hebt dan altijd iets te snoepen tijdens je reis…….

Direct naar onze webwinkel met heerlijke broden

Welk brood is lekker voor na de après-ski