We staan er voor het eerst: 21 december a.s. Sonsbeekmarkt in Arnhem

Zondag 21 december staan we voor de eerste keer @sonsbeekmarkt in Arnhem. En vanaf 2015 elke eerste zondag van de maand vanaf maart!

Nieuwe uitdaging, andere omgeving, we hebben er zin in. De Sonsbeekmarkt bevindt zich aan de Tellegenlaan 3 Sonsbeekpark te Arnhem.

De Sonsbeekmarkt is een bijzondere markt, wij streven er naar om een groot aanbod te bieden van zoveel mogelijk streek gebonden producten.

 

DSC_0033

IMG_0576

 

 

 

 

Zo staat de witte watermolen uit het Sonsbeekpark met zijn mooie gemalen granen op de markt maar ook producten uit de Liemers en de Betuwe. Van vruchtenwijnen, cider tot jams die geproduceerd worden door kleine ondernemers. Zij weten je precies te vertellen wat er in een potje of flesje zit. Waar het vandaan komt en/of hoe zij het geproduceerd hebben. Zo heeft de imker vaak een volkje mee, de geitenkaasboer kan je vertellen hoe hij de kazen rijpt en de bakker kan je alles over de geheimen van zuurdesembrood bakken vertellen.

Wij streven er verder naar om een zo divers aanbod aan producenten en producten op de markt te hebben staan. Je vind dus niet snel een dubbel aanbod van bijvoorbeeld kazen, brood of andere vergelijkbare waar.

Je kunt je gekochte producten direct in de buitenlucht nuttigen onder het genot van een (huisgemaakte) limonade, een biertje of een wijntje. Er staan tafels en bankjes om gezellig te blijven hangen op de lekkerste markt in het mooiste park.