Vijgen-Gorgonzola Brood

Het vijgen-gorgonzola brood bestaat uit volkoren deeg met stukjes vijgen en chutney. Tussen het deeg en de vijgen hebben we een van de tien beste kazen ter wereld geplaatst, de Gorgonzola Dolce. Dit hartige brood kun je gebruiken als aanvulling op een kaasplankje! Je kunt het Luscious Loaf ook goed combineren met een lekker glas port of een extra chutney. Dip het brood en geniet van het goede leven!

Allergenen

Ingredienten

Tarwemeel, tarwebloem, water, vijgen, gorgonzola, marrocan spicy chutney (witte wijn, suiker, rode pepers, bramley appels, tomaten, gedroogde uien, rode chili puree, organic zeezout, knoflook puree, koriander, komijn, gember en mint), gedroogde kruiden, groenten en specerijen (koriander, sesamzaad, peper, paprika, knoflook, rozemarijn, oregano, majoraan, salie, peterselie), desem, gist en bakkerszout.

Bereidingswijze

Optimaal genieten van ons brood? Stop deze 5 tot 7 minuten in een voorverwarmde oven van 190-200 graden.

Eet momenten

Heerlijk voor bij de lunch, bij het avondeten of bij de borrel.

Wat drinken we erbij

Witte wijn, Gruner Veltlinger Weinhof Waldschutz: Een droge, kruidige witte wijn met indrukken van Lychee, perzik, limoen en groene appel uit Wagram Oostenrijk. Rode wijn, Blauwer Zweigelt Classic Weinhof Waldschutz: Een kruidige rode wijn met tonen van ceder, framboos en beetje vanille uit Wagram Oostenrijk.

vijgen gorgonzola brood hartige broden luscious loaf
Scroll naar boven