Tweede kans is in Slochteren: op de Culinair Fraeylema door de Lions georganiseerd.

Culinair Fraeylema, de smaakmaker van Groningen!

10420344_816158878405558_3737718909909643896_n

http://www.culinair-fraeylema.nl/index.html

Lionsclub Skiramere te Slochteren organiseert voor de zesde keer haar tweejaarlijks evenement Culinair Fraeylema. Want het blijft leuk, zo’n gecombineerde binnen- en buitenactiviteit op een prachtige locatie: de Fraeylemaborg te Slochteren. Zeker 50 standhouders uit heel Nederland nemen deel aan deze fair. Bezoekers kunnen rondneuzen tussen de prachtig ingerichte pagodetenten gevuld met heerlijke producten, Groninger streekproducten, wijnen en tafelaankleding, zoals serviesgoed, glaswerk en kookgerei, maar ook sfeervolle accessoires en andere hebbedingetjes. Te midden van al deze mooi ingerichte pagodetenten kunt u genieten op de verschillende terrassen van uw koffie, wijntje of een ander drankje.

Op vrijdag 19 september om 14.45 wordt de opening op het “Landgoed de Fraeylemaborg” verricht op een ludieke culinaire wijze door een mysterie guest.
Harma Boer houdt daarna haar weerpraatje.

Tijdens Culinair Fraeylema is op een aantal momenten life cooking. Topkoks uit de regio laten u ter plekke zien wat ze in hun mars hebben. U ziet en ruikt de bereiding van hun producten. Na afloop kunt u deze gerechten natuurlijk ook proeven. En deze topkoks informeren u natuurlijk heel graag over de bereiding van hun gerechten.