Stil genoegen in Boxmeer, wie zijn dat?

Een van onze nieuwste klanten: Stil genoegen in Boxmeer.

Het enthousiaste ondernemingsstel Erik en Lieke van Stil Genoegen aan de Steenstraat in Boxmeer draaien hun hand niet om voor weer een nieuwe uitdaging. Hun van oorsprong prachtige woonwinkel met sfeervolle accessoires heeft er weer een nieuwe culinaire dimensie bij.
Erik en Lieke voegen een nieuwe dimensie toe aan hun prachtige woonwinkel: een Petit Brasserie en proeflokaal. (Foto: Tom Oosthout)

Erik en Lieke voegen een nieuwe dimensie
toe aan hun prachtige woonwinkel: een
Petit Brasserie en proeflokaal. (Foto:
Tom Oosthout)

“Ik ben 14 jaar lang als kok werkzaam geweest en dus neem ik langzaam mijn oude vak weer op”, aldus Lieke. Steeds meer delicatessen namen een plekje in de winkel in. Er is veel vraag naar de mogelijkheden van de producten. “We zijn toen speciale proef- en beleefavonden gaan organiseren. Het demonstreren en mensen laten kennismaken met de culinaire verrassingen vind ik zo leuk dat wij eind augustus een Petit Brasserie en proeflokaal openen met 12-16 zitplaatsen en de mogelijkheid van een terras met 16 zitplaatsen.”

Proeven wordt de insteek

“We kunnen dan onze heerlijke koffie en thee serveren, speciale wijnen en groot assortiment verse smoothies. Heerlijk te combineren met de lekkerste Italiaanse koekjes, noga en chocoladetaarten, maar ook onze pincho’s moet je komen proeven. Dat is vrij vertaald ‘pakkertjes’. Proeven wordt de insteek, dus allerlei specialiteiten om heerlijk van te genieten.”

Naast alles op het gebied van wonen kunt u bij ons ook terecht voor heerlijke delicatessen. Met een uitgebreid assortiment helpen wij u graag om een heerlijk recept samen te stellen of maak eens kennis met het Ambachtelijke brood van Luscious Loaf!!

image

Workshops

“‘Proeven en beleven’ is ons motto. Een groot succes, zo is gebleken. Vandaar dat we ook workshops geven, die je laat kennismaken met creativiteit in de keuken en waarmee je bij een feestje hoge ogen zult gooien. Krijg je plotseling bezoek, maak van de gewone alledaagse producten uit de koelkast verrassende hapjes.

Alles te koop

Het meest bijzondere van ’t proeflokaal: alles is te koop. “De glazen waaruit je drinkt, de borden waar je van eet, de stoelen waar je op zit, het schilderij waar je naar kijkt en alles wat je proeft. Dit is echt het proeven en beleven wat we ook met de avonden willen creëren. Mensen worden steeds kritischer en willen graag eerst uitproberen voor ze iets kopen. Onze productkeuze bieden wij graag aan.” (bron: Boxmeers weekblad)
Meer info: www.stilgenoegen.nl of www.facebook/stilgenoegen

Steenstraat 104a, Boxmeer

T 0485-521628
www.stilgenoegen.nl

Openingstijden
Maandag: gesloten
Dinsdag t/m donderdag: 09.30-18.00
Vrijdag: 09.30-21.00
Zaterdag: 09.30-17.00