Sonsbeekmarkt is er weer a.s. zondag 6 december

Ook deze december-editie staan wij weer op de Sonsbeekmarkt met onze Hemelse broden!  Ga ze halen en geniet er lekker van!

DSC_0061

 

De SonsbeekMarkt valt op elke eerste zondag van de maand in het Sonsbeekpark te Arnhem.

De SonsbeekMarkt bevindt zich aan de Tellegenlaan 3 Sonsbeekpark in Arnhem; het is
is de lekkerste markt in het mooiste park van Nederland.

 

DSC_0033

De SonsbeekMarkt is een mix tussen een streekmarkt en een theatraal buitenfestival. Dit vrolijke maandelijkse feest met kleurrijke kramen en mobiele keukentjes is gericht op pure voeding uit de streek of wereldse en creatieve producten. Met daarnaast een bijpassende festivalprogrammering van straattheater, muziek, natuurbeleving en inspirerende workshops. Waar je lekker en gezond inkopen kunt doen, leuke cadeaus kunt kopen, kunt socializen, maar ook inspiratie kunt opdoen. Een fijne plek waar je kunt komen proeven en eten en een boodschap kunt doen.

Zo staat de witte watermolen uit het Sonsbeekpark met zijn mooie gemalen granen op de markt, maar ook producten uit de Liemers en de Betuwe. Van vruchtenwijnen, cider tot jams die door kleine ondernemers worden geproduceerd. Zij weten je precies te vertellen wat er in een potje of flesje zit. Waar het vandaan komt en hoe het gemaakt werd. Zo heeft de imker vaak een volkje bij zich, de geitenkaasboer kan je vertellen hoe de kazen rijpen. Bakker Martin van Luscious Loaf vertelt hoe hij met passie zijn hartige broden maakt.