Eerste paasdag Sonsbeekmarkt in Arnhem!

`lekker idee voor de Pasen nodig? Kom ons brood op 1e paasdag in het Sonsbeekpark in Arnhem halen, kun je daar lekker s’avonds van genieten of gebruik het voor de paasbrunch op tweede Paasdag!! Tot Zondag 5 april!!

Op 5 april a.s. a.s. staan wij ook weer op de mooie Sonsbeekmarkt in Arnhem. In het gezellige Sonsbeekpark staat een select aantal ondernemers hun producten te verkopen. En daar horen wij dit jaar ook bij.    http://sonsbeekmarkt.nl

image2-177x157

De SonsbeekMarkt

De Sonsbeekmarkt is een bijzondere markt, ze streven er naar om een groot aanbod te bieden van zoveel mogelijk streek gebonden producten.

Zo staat de witte watermolen uit het Sonsbeekpark met zijn mooie gemalen granen op de markt maar ook producten uit de Liemers en de Betuwe. Van vruchtenwijnen, cider tot jams die geproduceerd worden door kleine ondernemers. Zij weten je precies te vertellen wat er in een potje of flesje zit. Waar het vandaan komt en/of hoe zij het geproduceerd hebben. Zo heeft de imker vaak een volkje mee, de geitenkaasboer kan je vertellen hoe hij de kazen rijpt of de heerlijke ambachtelijk Luscious Loafs van Martin Bootsman

 Je kunt je gekochte producten direct in de buitenlucht nuttigen onder het genot van een (huisgemaakte) limonade, een biertje of een wijntje. Er staan tafels en bankjes om gezellig te blijven hangen op de lekkerste markt in het mooiste park.

Kom maar eens langs en geniet van alle mooie producten die onze marktmensen te bieden hebben.