Pruimen-Gorgonzola Brood

Lekker met een goed glas Port

De basis van het pruimen-gorgonzola brood is volkoren deeg, gevuld met in port gemarineerde pruimen. Dit hartige brood is in laagjes opgebouwd met daar tussen gorgonzola-dolce en spinazie. Dit zinnenprikkelende Luscious Loaf is lekker met een goede port of calvados en moet je echt met je handen eten om ultiem van te genieten. Geniet er van!

Allergenen

Ingredienten

Tarwemeel, tarwebloem, water, gorgonzola, spinazie, pruimen, gedroogde kruiden, groenten en specerijen (koriander, sesamzaad, peper, paprika, knoflook, rozemarijn, oregano, majoraan, salie, peterselie), desem, gist en bakkerszout.

Bereidingswijze

Optimaal genieten van ons brood? Stop deze 5 tot 7 minuten in een voorverwarmde oven van 190-200 graden.

Eet momenten

Heerlijk bij de lunch, als avondeten of bij een borrel.

Wat drinken we erbij

Witte wijn, Pinot Grigio Marchese della Torre: Elegante, sappige witte wijn met lichte citrus tonen en indrukken van gele meloen en peer uit Sicilië, Italië.

Rode wijn, Nero D’Avola Marchese della Torre: Kruidige, volle rode wijn met indrukken van pruimen, kersen en rijpe rode bramen uit Apulia Italië.

Pruimen gorgonzola brood hartige broden
Scroll naar boven