Ons verkoopadres in de Twijnstraat: Kazerij Stalenhoef!

Als er iemand is die gedreven bezig is met haar vak dan is het Pascha!! Onze Luscious Loafs worden hier elke vrijdag geleverd!

Pascha_Stalenhoef_Kazerij-Stalenhoef-270x201

In haar uniek ingerichte Kazerij kunnen kaaskoppen hun hart ophalen. Op haar website kun je een kijkje nemen in haar winkel. Verscholen achter een monumentale gevel bevind zich een schatkamer aan kaas en andere lekkernijen. De kazerij is gelegen in het museumkwartier aan het oudste winkel straatje van Utrecht, Het is in de Twijnstraat goed toeven met de vele speciaalzaken, en gezellige caféetjes. Wandel op u gemak door deze site en laat u verleiden door al het smakelijke wat de Kazerij u te bieden heeft.

8 jaar geleden nam Pascha de kazerij van haar vader over. De kazerij, gevestigd aan de Rijnlaan, verhuisde naar de oudste winkelstraat van Utrecht: de Twijnstraat. Een nieuwe start voor Kazerij Stalenhoef, en hoe. Pascha heeft een frisse en aantrekkelijke zaak opgezet. De eerste keren dat we er binnenkwamen voelde het alsof we een van de grootste geheimen van Utrecht hadden ontdekt. Het is een schatkamer met een duizelingwekkend assortiment overheerlijke kwaliteitskazen.

Op de vraag hoe Pascha het voor mekaar krijgt om zo’n breed assortiment blijvend aan te kunnen bieden zegt ze: “We zijn een speciaalzaak en merken dat mensen steeds vaker thuis een kaasplank met speciale kazen willen. Vroeger was dat minder maar nu is er echt vraag naar. Natuurlijk probeer je ook eens iets uit dat niet blijkt te lopen maar op dit moment lopen eigenlijk ale kazen wel goed”. Mensen komen van vakantie terug en zoeken soms een specifieke kaas waar ze in het buitenland van genoten hebben. Pascha kijkt of ze iets kan vinden wat er op lijkt of kijkt of ze het kan bestellen voor de klant. Met de klantvriendelijkheid zit het hier meer dan goed.
We raden je echt aan om eens een kijkje te nemen in Kazerij Stalenhoef met 1 waarschuwing: de kans is groot dat ze voortaan de hofleverancier zullen worden van je kaasplank thuis.  www.kazerij.nl

 

TWIJNSTRAAT 67
3511 ZJ UTRECHT
T 030 2882706
E WINKEL@KAZERIJ.NL