Luscious Loaf doet mee met de Groeichallenge op RTL Z!

In Juni hebben wij ons opgegeven voor het nieuwe TV programma De GroeiChallenge van RTL Z.

Na een voorronde waar ongeveer 450 bedrijven zich voor hadden aangemeld, bleven er uiteindelijk 9 over die mochten komen pitchen voor een jury.
Deze jury bestaat uit @ruudhendriks, @sabienduetz en @MarcoAarnink. Allemaal mensen die hun sporen in de zakelijke wereld hun sporen verdiend hebben en continue bezig zijn te innoveren.

img_2713

Onze eerste TV debuut, alhoewel Martin een aantal jaar geleden al bij RTL 4 op de tv is geweest, is ontzettend leuk geweest.img_2719

De eerste uitzending was op 01 november geweest om 22.00.

Samen met de andere twee finalisten gaan we de Challenge aan, die worden getoond in aflevering 5 t/m 7-8 en daarna volgt de Life finale met publiek.
In die finale wordt door bovenstaande jury beoordeeld wie in die twee en halve maand, waarin wij gecoacht worden, de meeste groei heeft doorgemaakt-of laat zien waar je bezig bent. Je kunt natuurlijk nog niet alles direct doorgevoerd hebben.

https://www.rtlz.nl/programma/de-groei-challenge

 

Maar dat wij hierdoor een enorme “drive” hebben gekregen is zeker. Er worden net de dingen vertelt waar je niet zo snel aan denkt omdat je al zo lang in een proces zit dat je vergeet erbuiten te “kijken”.

Blijven jullie mee kijken tot en met de finale? Elke dinsdag om 21,30 op RTL Z! 

 

cvmpygrweaewmwj