La Table Sfeerbeurs, in de Grote kerk te Naarden

Ook dit jaar zijn onze broden weer te verkrijgen in De grote Kerk in Naarden van 13 t/m 16 november. www.deportugees.nl

1425687_688861204460210_1028881394_n

La Table Sfeerbeurs Naarden staat bekend om haar opvallend originele exposanten van hoge kwaliteit en de grote stroom bezoekers die ieder jaar weer deze lifestylebeurs met een gemoedelijke sfeer bezoeken.

La Table sfeerbeurs brengt dit alles tijdens deze 19-de editie samen op een historische locatie midden in de Vestingstad.

De nadruk ligt op smaakvolle tafel- en interieurdecoratie met bijzondere thematafels, kunst, exclusieve woonaccessoires en veel lifestyle. Er is ook volop aandacht voor mode, juwelen & sieraden, wijnen en culinaire specialiteiten.

DELICATESSENPLEIN
Met zorg geselecteerde culinaire ondernemers staan op het La Table Delicatessenplein. U vindt er een ruim aanbod van o.a. pure olijfolie, hartige broden, ambachtelijke patés, pasta’s, mediterrane lekkernijen, bijzondere thee soorten, nougat en chocolade. Wijnen en likeuren completteren het gevarieerde aanbod.

MOEDER – DOCHTERDAG (VRIJDAG 14 NOVEMBER)
Om er helemaal een gezellig familie uitje van te maken kunnen op vrijdag 14 november moeder & dochter gezamenlijk La Table Sfeerbeurs in de Grote Kerk Naarden bezoeken voor de prijs van één. (Samen voor € 15,– i.p.v. € 30,–, alleen geldig op vrijdag 14 november 2014)

EEN DAGJE IN ‘T GOOI.
Een bezoek aan La Table Sfeerbeurs betekent een inspirerend dagje uit. Naast La Table Sfeerbeurs in de Grote Kerk heeft de Vestingstad Naarden zelf ook veel te bieden met o.a. Het Arsenaal (Jan des Bouvrie), wandelroutes op de stadswallen en een keur aan leuke winkeltjes. Om de kerst voorpret compleet te maken zijn er speciale arrangementen, zoals een lunch- en diner arrangement bij Brasserie Paul Fagel op loopafstand van de Grote Kerk.