Bijzondere nieuwe website voor Luscious Loaf

Luscious Loaf wilde net zo’n bijzondere nieuwe website als de broden die ze bakken. Zij hebben daarom Spijker & Co gevraagd om de nieuwe website vorm te geven en te bouwen.

Luscious Loaf bakt broden met wereldsmaken als Tomaat-Ansjovis brood, Frans notenbrood met Serranoham en Vijgen-Gorgonzola brood bijvoorbeeld.

Martin Bootsman: “Alles wat ik bak is gericht op verleiding. Om te beginnen laat ik het er heel mooi en aantrekkelijk uitzien. Mijn zaak heet niet voor niets Luscious Loaf. ‘Luscious’, dat betekent ‘zinnenprikkelend’, en de zintuigen prikkelen is precies wat het brood doet. Eerst door het uiterlijk – je moet meteen denken ‘wauw’ – dan door de geur en uiteindelijk pas door de smaak.”

lusciouswebsiteDe sfeervolle vormgeving van de website en de bijzondere fotografie zorgen dat het verhaal van Luscious Loaf goed overgedragen wordt aan de websitebezoeker. Er is veel aandacht besteed aan de integratie van social media binnen de website. Er kunnen veel korte berichten geplaatst worden die eenvoudig te delen zijn via de verschillende social media kanalen als Facebook, Twitter, etc.

Bekijk hier het resultaat: www.lusciousloaf.nl

Wilt u ook een nieuwe website die er echt uit springt? Neem dan contact op met ons via info@spijkerenco.nl of 0344-579181.